SD är största hindret för en reformerad migrationspolitk


Jag är för öppna gränser. Jag anser att människor skall få bo var de vill – men inte på andras bekostnad.Jag känner starkt för människor som flyr från krig och förföljelse. Deras situation är fruktansvärd. Kan jag på något sätt hjälpa dem, då vill jag gärna försöka göra det. Jag anser också att den svenska migrationspolitiken är uppåt väggarna. Vi utvisar människor som rotat sig, lärt sig språket, jobbar och betalar skatt. I andra ändan av systemet fyller vi på med människor som våra myndigheter programmerar till inlärd hjälplöshet och bidragsberoende. Sedan blockerar vi systemet med en korporativistisk arbetsmarknadspolitik som inte lämnar utrymme för enkla låglönejobb – och en bostadspolitik som orsakat en akut och till synes permanent bostadsbrist.

+ There are no comments

Add yours