Elisabeth Svantesson (M) och Per Åsling (C) vill krossa pensionärerna


Elisabeth Svantesson Minister for Employment of Sweden 2013
Allt som oftast reagerar jag med ironi och satir över alla vansinniga saker som sker i vår sorgligt sjuka samtid, det kanske helt enkelt är ens hjärnas försök att förhindra att man tappar förståndet helt. Inte ens Lovecrafts värsta kosmiska fasor kan i slutändan mäta sig med den slentrianmässiga ondska och det oförstånd som ständigt siprar ur den infekterade varböld som statsapparaten och partisystemet faktiskt är. Om man i ett svagt ögonblick skulle beskåda monstrositeten i sin fulla prakt utan satirens filter som försvar så har ens förstånd inte en chans att hålla ihop, humor är ens bästa vän.

Ibland slinker dock saker förbi filtren och jag blir bara uppgiven, trött och sorgsen. Det är oftast de små jabbarna som tar sig runt och träffar en när man minst förväntar det, som den här nyheten.

Det finns många legitima skäl att flytta till Portugal, men om anledningen till flytten enbart är att undvika att betala skatt förstår jag om människor blir upprörda, säger Moderaternas ekonomisk-politiska talesperson Elisabeth Svantesson till tidningen.

Att just denna näve slank förbi är på grund av att jag, trots bättre vetande, ändå sänker garden lite när det gäller borgarna. Borgarna ska ju för h*****e stå för någon slags utspädd frihetssträvan, de ska åtminstone halvhjärtat försöka värna den lilla människan mot maktfullkomligheten. Men när man har fullt upp med med att skydda plytet från vänsterns attacker så smyger en borgare allt som oftast upp bakom ryggen på en och slår en knuten näve i valfri njure.

Just denna nyheten är så oförskämt småaktigt, sätt er in i en vanlig pensionärs sits. Han har flitigt jobbat hela livet under ett allt mer kvävande skattetryck. Han har sett statens tentakler tränga sig in i de allra heligaste platserna som om hans liv blott vore den mest degenererade hentaifilmen, sakta men säkert har livslusten förtvinat när insikten växer sig starkare att hans pengar ständigt göder monstret. På ålderns höst har han dock skymtat en liten ljusning, det går trots allt att få lite mer pengar i fickan och på köpet få njuta av ett mildare klimat eftersom ett sundare land är villig att erbjuda honom bättre villkor.

Det sitter dock inte alls väl med makthavarna, när Maggan ser det får hon något ont och ilsket i blicken. Ingen ska kunna komma undan fogden. Ingen ska inbilla sig att han kan fly undan statens kalla famn, det är symbolpolitik från djupet av den mörka sossesjälen. Pensionären lutar sig ändå tillbaka och tror att borgarna står på hans sida, att de kommer stopppa Maggans infantila härjningar. Då landar smällen tungt, moderaterna och centern representerade av quislingarna Elisabeth Svantesson och Per Åsling står där vid Maggans sida med knogjärnen redo. De stämmer in i den politiskt korrekta kören som deklarerar att alla medel tillhör staten.

Det är bara att acceptera, de är alla sossarna nu oavsett vilket parti de tillhör. Makten över den lilla människan är det viktigaste som finns för de makthungriga politikerna. Varje liten frihetsyttring ska skoningslöst krossas och svensken ska aldrig få njuta av pengarna han arbetat hårt för. Kom ihåg det om ni till hösten mot förmodan släpar er till valurnorna, Elisabeth Svantesson och Per Åsling står inte på er sida.

+ There are no comments

Add yours