Veckan som gått


Förra veckans händelse var utan tvekan debatten mellan Kasselstrand och Bard som jag själv närvarade på. Debatten som sådan blev lite ljummen men ger en hint om hur debatter faktiskt kan se ut jämfört med de slätstrukna tillställningar som etablissemanget arrangerar. The Swedish Palecon har skrivit ned sina tankar om debatten och jag håller i stort sett med om allt han skriver.

Misesinstitutet är i högform och har släppt hela tre artiklar som är läsvärda, två översättningar av Hoppes skrifter, Nationer efter samtycke och Högerpopulism: en strategi för Paleorörelsen, samt en artikel av Johnny Mellgren om värdet av rätt sorts kultur. Varje gång jag läser en artikel av Rothbard så tänker jag att jag borde lyfta hans böcker högre upp på min läslista och nu får det bli slag i sak.

Mons Krabbe fortsätter vara en orädd röst inom MED när det gäller mångkulturexperimentet.

Slutligen så funderar Richard Sörman över varför vi är så benägna att ta på oss problem när det rationella är att ibland helt enkelt säga “det där är inte vårt problem”.

+ There are no comments

Add yours