Välkommen till Frihetligt Guld


Frihetligt får sin egen premiumsektion!

Frihetligt har varit under mitt ansvar i drygt ett år nu. Under det här året har vi samlat ihop alla som bloggar, poddar eller på annat sätt producerar material från ett frihetligt perspektiv så att allt kan hittas på en och samma plats. Vi har även publicerat en del eget material, främst via eminente Boris Benulic, men också av andra författare inom redaktionen.

Roligast har dock varit radion. I juni i år fick sajten äntligen sin egen podcast och även om första säsongen fortfarande är igång och inte ska summeras än så går det redan nu att säga att det har varit väldigt spännande och kul att få intervjua så många av de mest intressanta profilerna i den svenska frihetsrörelsen. 20 avsnitt har det blivit än så länge, fler är på väg.

Ja, under 2018 är det dags att växla upp. Hjälp till att få nästa säsong av Radio Frihetligt och allt annat som kommer hända kring sajten att bli så bra som möjligt. Med ett medlemskap i Frihetligt Guld så får du tillgång till ett nytt specialforum, ett nyhetsbrev med allt relevant som hänt inom frihetsrörelsen under veckan, samt riskerar inte att missa något av den radio som kommer att produceras framöver.

Det som väntar i radioväg är detta:
– Ytterligare en säsong av intervjuer med profiler från den breda frihetssfären
– Ett panelprogram som fokuserar på Frihetligts texter
– Ett Frihetligt Guld- exklusivt program med ännu mer exlusiva gäster än i det ordinarie programmet.

Vi ses i Guld-valvet! Gå med här!

4 Comments

Add yours
 1. 1
  Jack Shekelstein

  Vet inte vad din definition på frihet är, men tvivlar på att din podcast endast skulle handla om frihet… “kul att få intervjua så många av de mest intressanta profilerna i den svenska frihetsrörelse”. Men nazisterna du pratat med kanske kallar sig “frihetliga” nuförtiden?

  • 2
   Simon Gustafsson

   Jag borde veta bättre än att svara någon som obetänksamt använder begreppet nazist på meningsmotståndare. Jag antar att du syftar på avsnittet med Gustav Hörngren och då måste jag bara få fråga om du inte märkte att jag intervjuade någon som nästan kallar sig kommunist i avsnittet därefter? Jag har fått massa skäll för Gustav-avsnittet, men nästan inget ovett för avsnittet därefter med Emanuel Kumlien. Varför i alla glödheta har ni hanrejer så mycket lättare för att tolerera kommunismen? Vidrigt är vad det är.

   Eller så tar vi bara ett djupt andetag och pratar med de som tycker annorlunda än oss själva och ser om vi kan hitta något gemensamt eller exakt vad våra skillnader består i. Jag tycker själv att avsnitten med Gustav och Emanuel var denna säsongs höjdpunkt så din extremt löjliga kritik berör mig inte det minsta.

   Plural förresten? Vem i all världen vill du brunsmeta förutom Gustav?

 2. 3
  Mammas Pizza

  Du har också varit med i Vita Pillret med Christopher Dulny, och du har varit med i Jonas Nilssons program. Och du är medlem i alt-högergruppen Altgrodborg. Men du borde väl veta bättre själv vilka kopplingar till nazister du har kan man tycka.

  • 4
   Simon Gustafsson

   Dulny, dödsnazisten som rekommenderade Tom Woods show 2014 och har deltagit i Freedom-fest sen start, Jonas Nilsson som argumenterar för decentralisering och poängterar vikten av ett anarkistiskt sinnelag gång efter annan. Men nej, de är förstås enbart nazistersom man ska sky som pesten.

   Orkar inte.

+ Leave a Comment