Godbitar från veckan som gått


Det susar förbi så många bra inlägg på Frihetligt att det är på sin plats att en gång i veckan lyfta fram de smaskigaste godbitarna. Just den här veckan så får ni det serverat reda nu på fredag eftersom Frihetligt sedan tar en liten veckosemester.

Höjdpunkten på veckan var helt klart Klaus Bernpaintners gästspel på Vita Pillret, Klaus skräder inte orden när det kommer till Sveriges utveckling men han gör det med det glada humör och den humor vi alla saknar från Radio Mises storhetstid. Jag är nog inte ensam om att hoppas att Radio Mises ska återuppstå.

Richard Sörman fortsätter skriva bra och intressanta inlägg på Det Goda Samhället, nu under veckan tog han sig an kampen om orden och begreppen. Är det fel att vara manlig, sluten eller rädd? Nej är svaret, det är precis vad vi behöver idag.

Fnordspotting ger sig på etablissemanget och förklarar att dagens etablissemang är svårt att komma åt, dels för att det är så utspridd och dels för att etablissemangets lakejer själva inte ens är medvetna om att de agerar subversivt.

På Radio Bubb.la så diskuterar Martin och Nicholas folkutbytet som fortsätter utan minsta tecken på inbromsning trots allmänhetens tro att något förändrades efter Romsons berömda tårar.

Därefter så vänder vi återigen blicken mot Det Goda Samhället och läser Patrik Engellaus brottningsmatch med sig själv över huruvida politiska lösningar är möjliga. Engellau hittar hopp i det faktum att vi nu, efter att C och L bekänt färg som PKister, har en politisk polarisering som på ett bättre sätt speglar den verkliga underliggande polariseringen.

Slutligen så skriver Katerina Janouch av sig sin frustration över den fullständigt vansinniga utveckling som sker, en frustration man enkelt kan identifiera sig med. Katerina är måhända inte en renlärig libertarian men hennes instinkter är sunda.

 

+ There are no comments

Add yours