Ben & Jerry’s och de 9000 afghanerna


Gillar du Ben & Jerry’s glass? Då har jag lite tråkiga nyheter att presentera för dig, de går nämligen full retard i flyktingfrågan och stödjer Centerpartiet och de 9000 afghanerna. Ben & Jerry’s sätter alltså sitt rykte och sin plånbok bakom öppna gränser för alla, oavsett om de ljugit om sina asylskäl och andra sådana petitesser.

Aktivistiskt ledarskap gör att det omöjliga blir möjligt– 9000 Unga i Sverige från Afghanistan får stanna! Hoppa på kärlekståget med oss!

Vi på Ben & Jerry´s tror på social rättvisa och på att vara medskapare av de samhällen vi vill skapa. Vi kommer att fortsätta att stödja den humanistiska folkrörelsen som river de murar som stänger ute människor och vara delaktiga i att skapa medmänskliga och interkulturella samhällen.

Den förändring våra vänner i Ung i Sverige och Vi skapar Medvind lyckats med hittills bidrar till ett medmänskligare samhälle för oss alla.

Nu firar vi tillsammans att kärleken segrat och att vi alla tagit ett viktigt steg mot en mer medmänsklig flyktingpolitik. Kom med du också, här hittar du information om var du kan gå med i kärlekståget!

Varför sysslar ett glassföretag med detta månntro? De förklarar sig såhär.

Därför står Ben & Jerry’s enade med människor på flykt

Ända sedan våra medgrundare startade det här företaget 1978 har vi alltid stått upp för frågor som vi bryr oss om. Utångspunkten är våra grundläggande principer om rättvisa och jämlikhet. Vi har kämpat i många frågor genom åren – från samkönade äktenskap och klimaträttvisa till kampanjer som ”Get the dough out of politics”. Som företag har vi en unik möjlighet att mobilisera människor och förändra världen till det bättre. Därför säger vi ifrån när vi ser orättvisor – och den pågående flyktingkrisen är just ett sådant tillfälle.

Vill du se fler människor som illegalt uppehåller sig i Europa samtidigt som de gapar och skriker och ställer krav på sina värdländer, värdländer som graciöst, men obegripligt, nog ännu tillåter denna cirkus? Tycker du att Sverige bör vara öppet för alla? Köp då för all del mer Ben & Jerry’s under sommaren men om du ej samtycker så kan du nog hitta mer välsmakande glass annorstädes.

Har du något politiskt korrekt att rapportera? Då är det bara att klicka dig fram till rapportsidan och knattra lös på tangentbordet.

PK-rapport

+ There are no comments

Add yours