Begin typing your search above and press return to search. Press Esc to cancel.

pk-rapport


På den här sidan kan ni rapportera alla nedbrytande politiskt korrekta överträdelser ni stöter på i vardagen. Det kan handlar om allt från genuscertifierade taxibolag, halalcertifierad kyckling hos din lokala mataffär, specifika vrickade uttalandet från journalister eller politiker (“Ursvenskt är bara barbariet”), genus och mångkulturell propaganda på dagis, skolor och arbetsplatser eller vansinniga bidrag eller forskningsanslag. Vad som helst som är utformat för att bryta ned svensk eller västerländsk kultur, göda statsmakten på befolkningens bekostnad eller sätta krokben för frihetssträvan är rapporterbart. Syftet med rapporterna är att vi som individer ska ha en lättillgänglig databas som vi kan använda för att veta vilka produkter, företag, kulturprofiler och individer vi bör utesluta ur våra liv och därmed uppnå en intoleranseffekt som på sikt kommer eliminera de här produkter från hyllorna eller peta dessa offentliga personer från rampljuset.

Efter att en rapport skickas så kommer vi granska den och publicera. Signera gärna inlägget på slutet men vill ni vara anonym så går det givetvis bra.

Fälten nedan är ifyllda i förväg med ett exempel på hur en rapport kan se ut, det är bara radera innehållet och börja rapportera! Bifoga gärna en bild som på något sätt demonstrerar produkten eller situationen.

6+5=