Audis samarbete med Kakan Hermansson


Kakan Hermansson (cropped)

När det var tid för Audi att lansera bilmodellen Q2 i Sverige så satte sig ett gäng marknadsförare ned och funderade hårt och länge. Hur skapar man den träffsäkraste reklamen för ett bilmärke som ska symbolisera den finaste ingenjörskonsten Tyskland kan producera? Ett bilmärke vars största kundkrets troligtvis är vita medelålders män som överlag tenderar att luta lite mer åt det konservativa hållet? Svaret är givetvis att man anlitar Kakan Hermansson som gång på gång visat hur mycket hon uppskattar just den målgruppen.

Hon har en man också men män är ju typ som utvecklingsstörda barn, så bara det blir ju en kamp i sig.

För att inte tala om hennes balanserade syn på hur man ska hantera män som tittat på pornografi.

och till er som alla hatar porren
gå hem och slipa eran kniv
slint så att han mister hela snorren
så har du räddat en medsysters liv

Och hennes kärlek för polisen.

dom (polisen) lyder under sexistiska, rasistiska och homofobiska lagar och är svin

Snuten o kontrollanter kollar papperslösa i Hornstull t-bana. Vidriga äckel

Man kan göra en lång lista över Kakans finaste ögonblick och det krävs en duktig dos med tröghet om man tror att Audi inte var väl medveten om detta innan de anlitade henne. När den oundvikliga kritiken kom så pudlade givetvis Audi.

Audi blev rekommenderade ett samarbete med Kakan Hermansson, men vi kände inte till hennes tidigare uttalanden. Audi står naturligtvis inte bakom dessa uttalanden och tar avstånd från allt våld.

En sådan avbön räcker dock inte långt, i synnerhet inte när det verkar vara en del i ett avsiktligt spel där Audi hoppas få gratis uppmärksamhet. Med detta upptåget så har Audi förlorat åtminstone en vit, heterosexuell man som potentiell framtida kund.

2 Comments

Add yours

+ Leave a Comment