Viktig information för alla folkpartister


Viktig information för alla folkpartister.

Vi byter nu namn till Liberala partiet från Folkpartiet Liberalerna. Vår hemsida nås numera på liberalapartiet.se. Vi kallas inte längre folkpartister utan liberalpartister.

Det här är ett namnbyte för att förtydliga vad vi är. Vi är liberaler. Vi har alltid varit liberaler. För att vara tydliga med det så skall vi härefter kalla oss klassiska liberaler.

Det är viktigt att vi läser på ordentlig med lite klassiskt liberala tänkare. Friedrich A. Hayek, Richard Cobden, Ludwig von Mises, David Ricardo, Frédéric Bastiat är obligatorisk läsning framöver.

Vi byter också logotyp där fjärilen är vår nya symbol. Det är en metafor där vi flyger ifrån illiberala förslag och företrädare vi tidigare haft. Framöver, nämn aldrig Bertil Ohlin, Lars Leijonborg, Bengt Westerberg. Vi håller internt på att försöka ta bort alla spår av ofrihet som rökförbud, uppgörelser med sossarna. stopp av höghusbyggande och andra saker som vi gjorde när vi var otydliga med vad vi hette.

klp-logo1

Vid nästa val så är det viktigt att ta rätt valsedel. Se till att det står Liberala partiet, alternativt Klassiskt liberala partiet. “Liberalerna” är charlataner, så välj rätt.

Valsedel

Liberaler är vi i alla frågor, tänk liberal som ett universalt suffix. Sexliberal, alkoholliberal, marknadsliberal, drogliberal, vapenliberal, livsstilsliberal, nyliberal. Socialliberal är enda undantaget.

Förbered er på ett tufft motstånd. Nu när vi är öppna med att Sverige måste avreglera både arbets- och bostadsmarknad och göra upp med transfereringssystemen kommer motståndet från de socialdemokratiska partierna att vara kompakt.

Uppdatering:
En partiaktiv bad oss att lägga upp en banner
Jan

1 comment

Add yours

+ Leave a Comment