Välkommen till Frihetligt Guld


Frihetligt får sin egen premiumsektion!

Frihetligt har varit under mitt ansvar i drygt ett år nu. Under det här året har vi samlat ihop alla som bloggar, poddar eller på annat sätt producerar material från ett frihetligt perspektiv så att allt kan hittas på en och samma plats. Vi har även publicerat en del eget material, främst via eminente Boris Benulic, men också av andra författare inom redaktionen.

Roligast har dock varit radion. I juni i år fick sajten äntligen sin egen podcast och även om första säsongen fortfarande är igång och inte ska summeras än så går det redan nu att säga att det har varit väldigt spännande och kul att få intervjua så många av de mest intressanta profilerna i den svenska frihetsrörelsen. 20 avsnitt har det blivit än så länge, fler är på väg.

Ja, under 2018 är det dags att växla upp. Hjälp till att få nästa säsong av Radio Frihetligt och allt annat som kommer hända kring sajten att bli så bra som möjligt. Med ett medlemskap i Frihetligt Guld så får du tillgång till ett nytt specialforum, ett nyhetsbrev med allt relevant som hänt inom frihetsrörelsen under veckan, samt riskerar inte att missa något av den radio som kommer att produceras framöver.

Det som väntar i radioväg är detta:
– Ytterligare en säsong av intervjuer med profiler från den breda frihetssfären
– Ett panelprogram som fokuserar på Frihetligts texter
– Ett Frihetligt Guld- exklusivt program med ännu mer exlusiva gäster än i det ordinarie programmet.

Vi ses i Guld-valvet! Gå med här!

+ There are no comments

Add yours